Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Razvan Fodor s-a casatorit

Razvan Fodor s-a casatorit

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Razvan Fodor, care va aparea in curand in telenovela „Iubire si onoare”, s-a cununat civil cu iubita lui, Irina Stan. La fericitul eveniment din dimineata zilei de 23 iulie 2010 au fost prezenti rudele, prietenii si cativa colegi de breasla ai lui Razvan, de pe platoul de filmare. Proaspatul sot a decis sa aleaga o tinuta cat mai lejera la cununia lui si a aparut la starea civila in bermude si camasa de vara.

Irina a recunoscut ca nu a avut prea mari emotii, insa Razvan nu poate spune acelasi lucru: „Nu pot sa spun ca nu am avut emotii, mai ales cand a trebuit sa zic <da>. Am realizat ce mi se intampla in fata ofiterului starii civile si nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce voi trece la cununia religioasa. Sotia mea a fost absolut superba, radia de fericire si am fost foarte mandru ca este, de acum, jumatatea mea si in acte”, a declarat actorul.

Cununie cu peripetii

Daca in alte imprejurari nu este absolut necesar buletinul de identitate, la oficiul starii civile ai obligatoriu nevoie de el, iar Irina a cam uitat acest aspect: „Aseara ii spusesem lui Razvan sa nu-si uite buletinul si, odata ajunsi la starea civila, am constatat ca eu am fost cea care l-a uitat. Am facut slalom prin Bucuresti si am reusit sa ma intorc la timp ca sa semnez actele si sa devin Irina Fodor”, marturiseste ea.

Petrecerea celor doi va continua si pe platourile de filmare de la „Iubire si onoare”, unde Razvan Fodor va sarbatori alaturi de colegii care nu au reusit sa ajunga la cununie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus