Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Reese Witherspoon si Jake Gyllenhaal s-au despartit

Reese Witherspoon si Jake Gyllenhaal s-au despartit

Relatia dintre actorii Reese Witherspoon si Jake Gyllenhaal a inceput in martie 2007, cand au filmat impreuna pentru filmul ‘”Rendition”. Atunci, Reese era in „convalescenta” dupa divortul de Ryan Phillippe, cu care are doi copii, Ava si Deacon.

In iunie 2008, Jake s-a mutat in casa iubitei lui si, regulat, apareau in presa zvonuri despre o posibila casatorie. Dar sursa citata acum de US Weekly sustine ca Reese a avut mereu indoieli ca actorul de 29 de ani ar fi potrivit ca tata si partener intr-o relatie de durata: „Isi facea griji ca nu are destule in comun cu el. Se simtea presata sa se recasatoreasca si nu era pregatita”, adauga sursa citata de revista americana. In plus, actrita de 33 de ani simtea ca nu petrece destul de mult timp cu copiii ei din cauza relatiei cu Jake.

Oricare ar fi motivele despartirii, scandal nu a iesit. Cei doi actori nu au dat pana acum vreo declaratie personala, dar apropiatii lor sustin ca relatia s-a incheiat la inceputul lunii decembrie, prin telefon – pentru ca amandoi filmau in state diferite – si ca Jake are „inima franta”.

  • Reese Witherspoon a fost casatorita timp de sapte ani cu actorul Ryan Phillippe, care acum are o relatie cu actrita australiana Abbie Cornish.
  • Inainte de Reese Witherspoon, Jake Gyllenhaal a fost iubitul actritei Kirsten Dunst. Anul viitor va fi cu siguranta in atentia presei, deoarece urmeaza sa lanseze filmul „Prince of Persia – The Sands of Time”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus