Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Reese Witherspoon si Jennifer Lopez, in topul celor mai influente femei din lume

Reese Witherspoon si Jennifer Lopez, in topul celor mai influente femei din lume

O celebră revistă americană dezvăluie primele locuri în lista anuală a celor mai influente femei din lume. Frumoasa actriţa Reese Witherspoon şi talentata cântăreaţă şi actriţă Jennifer Lopez ocupă locuri fruntaşe in acest top.

Reese Witherspoon (38) este vedeta cu cel mai impresionant palmares profesional şi familial. Mai exact, diva este câştigătoare a unui premiu Oscar, este mamă a trei copii şi posedă Pacific Standard, o companie de producţie cinematografică. În plus, actriţa este promotoarea mai multor programe educaţionale pentru fete, în cadrul Fundaţiei Malala Fund.

Pe plan secund, se află nimeni alta decât Jennifer Lopez (45). Actriţa şi cântăreaţa americană are la activ mai multe campanii de susţinere a integrităţii femeilor în societate. Toate acestea sunt posibile graţie asociaţiei pe care o sprijină intitulată Lopez Family Foundation.

Totodată, prin intermediul acestei organizaţii înfiinţate în 2009, artista luptă pentru implementarea unui mai bun management (la nivel mondial) al sănătăţii ce vizează femeile şi copiii. Alături de Jennifer se află Lynda, sora vedetei. Amândouă luptă cot la cot pentru o lume mai bună, colaborând cu numeroase centre medicale din Los Angeles şi New York, dar şi din Puerto Rico şi Panama.

Este al al şaselea an consecutiv când revista americană Variety publică un astfel de top. Următoarele trei locuri sunt ocupate de actriţa Jane Fonda, producătoarea de film Donna Langley şi actriţa Viola Davis.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus