Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Richard Gere s-a despartit de sotia sa, Carey Lowell

Richard Gere s-a despartit de sotia sa, Carey Lowell

Actorul american Richard Gere s-a despartit de sotia sa, Carey Lowell, punand astfel capat unui mariaj care a durat 11 ani.

Informatia a fost confirmata pentru revista People de un prieten apropiat al cuplului. "Vor incerca sa faca tot ce este posibil pentru a ramane prieteni si pentru a pune pe primul loc interesele copilului lor", a declarat aceeasi sursa.

Richard Gere si Carey Lowell locuiesc separat de ceva vreme. Actorul, in varsta de 64 de ani, sta intr-o vila din Bedford, in statul New York, iar Carey Lowell, in varsta de 52 de ani, intr-o alta vila a cuplului, in North Haven, in acelasi stat american.

Potrivit unor surse citate de New York Post, actorul, care este un budist devotat, apreciaza linistea si singuratatea, in timp ce sotia sa, fosta actrita si model, aprecia viata sociala activa, aceasta diferenta fiind unul din motivele care au dus desfacerea mariajului. Cei doi soti au fost vazuti pentru ultima data impreuna in public in luna iunie, la o gala de caritate organizata la New York.

Richard Gere si Carey Lowell s-au casatorit in 2002, dupa o relatie de sapte ani, anterioara casatoriei. Cei doi au impreuna un fiu, Homer, care s-a nascut in anul 2000.

Richard Gere, desemnat cel mai sexy barbat in viata de revista People in anul 1999, a fost casatorit cu top-modelul Cindy Crawford in perioada 1991-1995. Carey Lowell a avut alte doua mariaje – cu fotograful de moda John Stember si cu actorul si regizorul Griffin Dune, cu care are o fiica in varsta de 23 de ani, Hannah.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus