Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Rihanna isi infurie fanii din nou

Rihanna isi infurie fanii din nou

Devenit deja un obicei al divei, Rihanna a întârziat şi la ultimul său concert din Manchester, Marea Britanie. Rihanna a întărziat de data aceasta în jur de 2 ore.

Nici la celelalte concerte din cadrul turneului său mondial, Diamonds World Tour, artista nu a ajuns la timp pe scenă şi  de fiecare dată aceasta i-a supărat pe bună dreptate pe fanii săi.

  • Rihanna stabileste un nou record

În timpul ultimei prestaţiei, unul dintre spectatorii care stăteau aproape de scenă a aruncat către Rihanna cu chipsuri, fapt care a înfuriat-o la rândul său pe cântăreaţă. RiRi a trecut peste moment şi peste reacţia spectatorului şi şi-a continuat spectacolul.

”Există nebunie bună şi există nebunie rea. Dar când arunci cu lucruri pe scenă este un mare eşec”, a reacţionat Rihanna. ”În regulă, Manchester, pentru aceia dintre voi care au venit aici să se distreze, rostiţi-mi numele” a adăugat aceasta ca să încheie incidentul.

Luna trecută, Rihanna a mai avut parte de un moment asemănător, când a lovit un fan care s-a apropiat prea mult, cu microfonul în cap.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus