Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Rihanna se gandeste la o posibila casatorie cu Chris Brown

Rihanna se gandeste la o posibila casatorie cu Chris Brown

Cantareata este de parere ca n-ar fi trebuit sa se desparta niciodata de Chris Brown si ca ar fi o idee buna sa se casatoreasca.

Prietenii Rihannei, spun ca aceasta discuta destul de des despre o posibila casatorie cu Chris Brown.

Desi in 2009, acesta a fost condamnat si acuzat ca ar fi agresat-o pe cantareata, aceasta l-a iertat si acum sunt din nou impreuna.

“Niciunul dintre prieteni nu s-ar mira daca cei doi ar decide sa fuga impreuna sa se casatoreasca. Ea i-a spus celei mai bune prietene ca, daca nu ar fi fost ochiul agil al presei si criticile aspre la adresa gestului lui Chris, nu s-ar fi despartit niciodata de acesta”, declara o sursa pentru revista Star.

Imediat dupa ce aceste informatii au fost scrise in presa, alte zvonuri spun ca Brown i-ar fi cumparat o casa fostei iubite, Karrueche Tran pentru disconfortul pe care i l-a creat despartindu-se de ea.

Raperul a fost condamnat la sase luni de munca in folosul comunitatii, dupa ce a pledat vinovat in procesul in care a fost acuzat ca a batut-o pe fosta lui iubita Rihanna, cu o zi inainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Comments

comments

Lasă un răspuns