Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Rihanna si-a dat in judecata antrenoarea

Rihanna si-a dat in judecata antrenoarea

Rihanna a inceput un proces impotriva fostei sale antrenoare personale, Cindy Percival. Initial, Percival a dat-o in judecata pe cantareata, acuzand-o ca nu i-a platit 26.144 de dolari, costul unor ore de antrenament din 2009. In replica, Rihanna asigura ca antrenoarea a fost platita cu suma de 26.244 de dolari pentru serviciile ei.

In acuzatiile ei, cantareata americana spune ca i-a dat lui Cindy Percival mai mult de 24.000 de dolari in avans pentru orele pe care urmau sa le aiba impreuna, dar nu si-a primit banii inapoi atunci cand a decis sa o concedieze pe antrenoare. De cealalta parte, Cindy Percival sustine ca Rihanna a angajat-o ca trainer personal exclusiv pentru suma de 1.500 de dolari pe zi, dar ca nu si-a primit onorariul pentru cateva saptamani din septembrie si octombrie 2009.

Rihanna declara despre regimul ei de antrenament ca, desi face exercitii zilnic, are nevoie de cineva care sa o mentina motivata. „Ma mentin in forma prin munca si multi kilometri pe banda de alergare. Exercitiile cardio sunt cheia”, spunea cantareata intr-un interviu. Ea nu renunta la trainerul personal indiferent unde merge pentru ca, spune ea, nu-i place sa lucreze singura, exercitiile fiind mai distractive in doi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus