Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Robbie Williams se va casatori maine

Robbie Williams se va casatori maine

Robbie Williams si actrita Ayda Field sunt impreuna din 2007, cantaretul cerandu-si iubita in casatorie in 2009. De atunci, presa a tot speculat referitor la data nuntii, iar acum tabloidul The Sun sustine ca ziua cea mare va fi sambata, 7 august 2010. Stirea nu a fost confirmata insa de reprezentantii celor doi.

Din cele scrise in presa britanica, se pare ca ceremonia va avea loc pe insula Santa Catalina, aflata la 30 de km de Los Angeles, unde invitatii vor ajunge cu feribotul. Parintii cantaretului si Jonathan Wilkes, prietenul lui cel mai bun, se afla deja pe insula, facand aranjamente.

Marii absenti de la eveniment vor fi Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange si Howard Donald, colegii lui Robbie din trupa Take That, recent reunita. Conform presei britanice, toti patru sunt plecati in vacante si nu vor ajunge la nunta.

Dupa ceremonie, Robbie si Ayda vor pleca pentru doua saptamani in luna de miere, catre o locatie nedezvaluita.

  • Robbie Williams (36 ani) a devenit cunoscut in anii ’90, ca membru al trupei Take That. In urma unor neintelegeri cu managementul si cativa colegi de trupa, Robbie s-a lansat solo, in 1995. Are 8 albume de studio si a vandut peste 55 de milioane de exemplare in intreaga lume, fiind cel mai bine vandut artist solo in Marea Britanie.
  • Ayda Field (31 ani) este o actrita de televiziune americana, de origine turca. Printre serialele in care a jucat se numara „Days of our life”, „Blue Collar TV”, „Eve” si „Back to you”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus