Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Robert Downey Jr, cel mai bine platit actor

Robert Downey Jr, cel mai bine platit actor

Actorul american Robert Downey Jr. a fost desemnat starul de cinema cu cea mai mare valoare de piata, pentru al doilea an consecutiv, dupa cum rezulta dintr-un top realizat de specialisti.

Potrivit acestui top, Robert Downey Jr., starul francizei "Iron Man", supranumit "The King" ("Regele"), a fost desemnat cel mai "valoros" actor de la Hollywood.

Nu este pentru prima data când Robert Downey Jr. ocupa prima pozitie intr-un top cinematografic realizat in acest an. In iulie, starul american, in varsta de 48 de ani, a ocupat primul loc si in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood.

In top locul al doilea a revenit actorului Leonardo DiCaprio, iar actrita Jennifer Lawrence a ocupat locul al treilea, in timp ce Sandra Bullock se afla pe locul al patrulea, iar actorul Brad Pitt ocupa pozitia a cincea. Topul 10 al actorilor de film cu cea mai mare valoare de piata este completat, in ordine, de Will Smith, Christian Bale, Denzel Washington, Tom Hanks si Johnny Depp.

Topul a fost alcatuit in functie de mai multe criterii, precum incasarile din box office-ul intern obtinute de filmele produse la Hollywood, incasarile din box office-ul extern, contractele platite de marile studiouri cinematografice, popularitatea actorilor, prezenta lor la gala de decernare a premiilor Oscar, recenziile publicate de criticii de cinema, mentionarea numelor lor pe reteaua Twitter si in tabloide.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus