Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Robert Pattinson i-a cumparat un inel de logodna lui Kristen Stewart

Robert Pattinson i-a cumparat un inel de logodna lui Kristen Stewart

Starul din Twilight si iubita lui Kristen Stewart se gandesc la casnicie, acesta i-a cumparat actritei un inel de logodna din smalard.

Daca mai existau cumva dubii, nu mai este cazul, cei doi sunt impreuna si asta o dovedeste inelul de logodna pe care-l poarta Kristen Stewart.

Potrivit revistei OK! America, Robert a scos din buzunar foarte multi bani pentru inelul din smarald. O persoana apropiata actorului spune: “Robert este romantic si iubeste sa-i aminteasca iubitei lui cat este de importanta. I-a daruit un inel pentru ca o adora si vrea sa se casatoreasca cu ea.”

“Este important pentru el ca muzica sa fie pe placul lui la nunta. De aceea scrie o piesa pentru ea si planuieste sa o cante la nunta.”, declara aceeasi sursa.

Cuplu, care a spus deja Da in fata altarului pe platourile de filmare The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part One, sunt iarasi pusi in fata unui zvon pe care vor trebui sa-l valideze sau nu.

In orice caz, niciun dintre ei nu se grabeste spre casatorie, iar daca se va intampla, nunta lor va fi oricum una departe de lumina reflectoarelor. Exact cum este si relatie lor de iubire.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns