Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Robert Pattinson in vizita la Kristen acasa

Robert Pattinson in vizita la Kristen acasa

Robert Pattinson şi-a făcut apariţia acasă la fosta sa iubită, Kristen Stewart, la aproape 3 luni de la despărţire. Deşi vestea i-ar putea bucura pe fanii cuplului, nu este cazul să ne gândim prea departe, la o eventuală împăcare.

Deşi Pattinson şi Stewart nu şi-au făcut apariţia în public împreună în această perioadă, acest lucru nu înseamnă că nu au mai vorbit. Ba chiar, cei doi au şi o problemă de rezolvat: custodia celor doi căţei pe care cuplul îi îngrijea împreună.

Kristen este gata să ducă lupta pentru animalele de companie în instanţă, unde ar putea-o costa până la 100 de mii de euro cheltuielile de judecată. Acesta a fost foarte supărată să afle că fostul său iubit, care are căţeii în această perioadă, i-a lăsat în câteva rânduri în grija unui prieten.

  • Robert Pattinson si Kristen Stewart planuiau o nunta voodoo

Fotograful care l-a surprins pe Robert în faţa locuinţei lui Kristen a declarat că actorul era foarte emoţionat înainte să intre. O reacţie normală, având în vedere că cei doi au fost împreună timp de 4 ani şi condiţiile neplăcute în care s-au despărţit mai apoi.

Pattinson era cu siguranţă aşteptat, deoarece maşina fostei sale iubite era parcată şi ea în faţa casei, iar actorul a petrecut în jur de 2 ore înăuntru.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus