Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Robert Pattinson s-a despartit din nou de Kristen Stewart

Robert Pattinson s-a despartit din nou de Kristen Stewart

Actorul Robert Pattinson (26 de ani) s-a despartit pentru a doua oara de Kristen Stewart (22 de ani). Motivul? Aceasta a avut o aventura vara trecuta cu regizorul de la Hollywood, Rupert Sanders.

Pana aici nimic nou, ati spune, dar se pare ca acest lucru a deteriorat serios si pe termen lung relatia acestora.

Iata ce a spus o sursa, se pare, din anturajul celor doua vedete, pentru tabloidul The Sun: "Ea a luat avionul spre Los Angeles si se presupunea ca va fi partenera lui Robert la Globurile de Aur 2013, insa el i-a spus ca vrea sa mearga singur.

O iubeste, dar ar prefera sa revina la acele timpuri cand erau doar buni prieteni, pentru a putea sa aiba din nou incredere in ea si sa se concentreze asupra carierei sale de dupa incheierea francizei «Twilight».

"Kristen e suparata, dar se pare ca a inteles situatia. Ea nu ar fi trebuit sa-l preseze si sa-l convinga ca trebuie sa se impace, dupa infidelitatea pe care a comis-o.

Spera ca el se va intoarce la ea si ca timpul va vindeca toate ranile. A fost supus unei mari presiuni din partea prietenilor care ii cereau s-o paraseasca.

Prietenii lui i-au spus ca trebuie sa se concentreze asupra carierei si ca ea ii spulbera sansele pe care le avea", a mai spus sursa.

Vedeta ar intentiona sa se mute la New York, separat de Robert Pattinson care va continua sa stea la Los Angeles, a adaugat sursa.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus