Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Robin Thicke si Paula Patton se despart

Robin Thicke si Paula Patton se despart

Să fie acesta preţul succesului pe care majoritatea cuplurilor de la Hollywood trebuie să îl plătească? După 9 ani de căsnicie şi 20 de ani de relaţie, Robin Thicke şi Paula Patton au decis să se despartă. Cei doi artişti au împreună un fiu, Julian, în vârstă de doar 3 ani jumate.

”O să ne iubim pentru totdeauna şi vom fi mereu cei mai buni prieteni dar am decis de comun acord să ne separăm în acest moment” scrie în declaraţia de presă emisă de cei doi, fără a oferi şi un motiv concret pentru această decizie importantă.

Ce-i drept, în ultimul an, odată cu noul succes pe care piesa ”Blurred Lines” a lui Robin Thicke l-a înregistrat, au apărut şi numeroase zvonuri de infidelitate în privinţa lui. Fapt absolut obişnuit pentru vedete (să fie acuzate) dar poate că Paula are şi dovezi în această privinţă de vreme ce s-a recurs la soluţia cea mai drastică – despărţirea.

Relaţia lui Thycke şi Patton a început încă din adolescenţă. ”Am ştiut că este specială din noaptea în care am cunoscut-o. Eu aveam doar 14 ani, dar ea era deja cea mai specială fată. Pe măsură ce o relaţie evoluează te îndrăgosteşti unul de celălalt din nou şi din nou tot mai profund. Îţi dai seama că ai nevoie unul de celălalt şi că nu poţi trăi fără celălalt” a declarat Robin într-un interviu acordat în luna septembrie a anului trecut.

Paula Patton a jucat în filme ca ”Deja Vu” (2006), ”Precious” (2006), ”Mission: Imposible – Ghost Protocol” (2011) şi ”2 Guns” (2013). Robin Thicke a cunoscut succesul internaţional abia la cel de-al şaselea album, Blurred Lines şi a făcut parte din show-ul tv produs de ABC, ”Duets”, fiind unul dintre mentori.

Comments

comments

Lasă un răspuns