Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Robin Williams, patru filme noi

Robin Williams, patru filme noi

Actorul Robin Williams, disparut in urma unei sinucideri, a lasat in urma patru filme care inca nu au fost lansate. Cele patru pelicule vor fi lansate pana la finele anului. Cele patru pelicule sunt: "Night at the Museum: Secret of the Tomb", "Absolutely Anything’", "Merry Friggin’ Christmas" si "Boulevard".

Starul american a lucart intens in ultimele luni, iar toate cele patru pelicule au fost finalizate, informeaza contactmusic.com. Sunt sanse mari ca de Craciun, Robin Williams sa fie vazut interpretandul pe Teddy Roosevelt in filmul "Night at the Museum: Secret of the Tomb", al carui montaj a fost finalizat in luna mai si care va fi lansat in Statele Unite pe 19 decembrie.

Robin Williams a jucat si in comedia "Merry Friggin’ Christmas", alaturi de Wendi McLendon-Covey, Lauren Graham si Oliver Platt, iar acest film, regizat de Joe si Anthony Russo, va ajunge in cinematografe pe 7 noiembrie sau cel purin asa urma, inainte de sinuciderea actorului. De asemenea, actorul american si-a imprumutat vocea pentru a interpreta personajul animat Dennis the Dog in comedia live-action "Absolutely Anything". Acest lungmetraj, in care mai joaca Simon Pegg si Kate Beckinsale, va fi lansat la inceputul lui 2015.

Un al patrulea film in care a jucat Robin Williams este "Boulevard" , film care a fost prezentat la Festivalul Tribeca la inceputul acestui an, insa nu a fost distribuit in circuitul cinematografic.

Robin Williams a devenit cunoscut datorita rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" si a castigat un premiu Oscar pentru prestatia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Buna dimineata, Vietnam", "Cercul poetilor disparuti" si "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat in sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agentii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producatori numai dupa un sezon.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus