Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Rosie Huntington-Whiteley va juca in Transformers 3

Rosie Huntington-Whiteley va juca in Transformers 3

Access Hollywood a obtinut confirmarea ca modelul Victoria’s Secret, Rosie Huntington-Whiteley, ii va lua locul actritei Megan Fox in filmul „Transformers 3”. Rosie e noua in bransa actorilor, dar a mai lucrat cu regizorul „Transformers”, Michael Bay, la o reclama Victoria’s Secret din 2009. In „Transformers 3”, modelul britanic va juca rolul lui Sam Witwichy, noua prezenta feminina din viata protagonistului interpretat de Shia LaBeouf.

Zvonuri despre norocoasa care va obtine rolul au inceput sa circule inca de cand Megan Fox a anuntat ca nu va mai juca in cea de-a treia parte a filmului. Printre actritele vehiculate se aflau, Ashley Greene si modelul Brooklyn Decker. Mai in gluma, mai in serios, Heidi Montag, vedeta serialului „The Hills”, a incercat sa il convinga pe regizorul Michael Bay sa o aleaga pe ea, postand chiar filmulete pe Twitter, in care isi demonstra calitatile actoricesti.

La inceputul lui mai 2010, Megan Fox a anuntat ca nu va reveni pentru a treia oara pe platourile de filmare de la „Transformers” si ca aceasta este alegerea ei. Exista insa si voci care sustin ca decizia i-a apartinut in totalitate regizorului Michael Bay.

Rosie Huntington-Whiteley nu va avea prea mult timp la dispozitie pentru a-si pregati rolul, filmarile la „Transformers 3” fiind deja in derulare. Productia este programata sa apara in cinematografe in data de 1 iulie 2011.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus