Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Rupert Everett – Stralucire si farmec la Ibiza

Rupert Everett – Stralucire si farmec la Ibiza


Care a fost parerea ta despre personajul Charles de Poulignac cand ai citit scenariul filmului „Petrecaretii”?
Mi-am dorit sa joc acest rol imediat. Charles de Poulignac este un personaj puternic, un caracter cu mai multe dimensiuni. De asemenea mi-a placut si modul comic in care filmul trateaza „societatea petrecareata”. Regizorul Fabien Oteniente a reusit sa fie critic fara sa faca morala.

Ti-ai putut imagina instantaneu personajul tau ?
Da, dar totusi putin altfel decat si l-a imaginat Fabien. Peruca, blezer-ul si look-ul clasic au fost elemente vizuale foarte puternice si m-au ajuat enorm. Totusi, m-am simt un pic stanjenit din cauza perucii.

Charles de Poulignac este un personaj simpatic ?
Devine din ce in ce mai simpatic, pe masura ce incepi sa-l cunosti. Mai ales cand observi cat de mult se implica in tot ceea ce face. Cand ajunge in Ibiza e ca un peste care se zbate pe uscat, dar in clipa in care intra intr-un club de noapte se lasa purtat de val si incepe distractia.

Ce iti vei aminti despre acest film ?
Am fost la adevarate petreceri, dar am si muncit in acelasi timp. A fost distractiv si mi-a placut. Nu am mai lucrat asa in trecut. In general, platourile de filmare sunt conduse cam ca o baza militara. Am avut parte de muzica foarte buna si oameni dornici sa petreaca. A fost perfect!

„Petrecaretii” (Franta/Spania, 2004)

  • Gen: comedie
  • Regia: Fabien Oteniente
  • Distributie: Rupert Everett, Ornella Mutti, Jose Garcia
  • Premiera in Romania: 23 februarie 2007

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus