Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Russell Crowe a plecat in toiul unui interviu

Russell Crowe a plecat in toiul unui interviu

In timp ce se afla la Cannes pentru premiera filmului sau, „Robin Hood”, actorul australian Russell Crowe a dat un interviu pentru postul de radio BBC. Toate bune si frumoase, doar ca actorul a fost atat de deranjat de una dintre intrebarile reporterului, incat s-a ridicat in toiul interviului si a plecat.

Ceea ce l-a scos din sarite pe Russell Crowe a fost sugestia reporterului ca se simte un accent irlandez in interpretarea lui ca Robin Hood, personaj care, se stie, este englez. Actorul i-a replicat prompt ca probabil sta prost cu auzul, de aceea i se pare ca aude accentul irlandez.

Interviul a continuat, dar nu pentru mult timp, deoarece actorul a revenit uluit la intrebarea legata de accent, pe care a catalogat-o drept ridicola. Ironic, reporterul l-a intrebat daca intentiona sa aiba un accent nord englezesc, la care actorul a raspuns la fel de ironic ca spera sa fie unul italian. Dialogul a fost presarat cu elemente de argou britanic si chiar cuvinte obscene, desi nu la adresa intervievatorului.

Cand acesta l-a intrebat pe Russel Crowe de ce a refuza sa spuna celebra replica din filmul „Gladiatorul”, „I’ll take my revenge in this life or the next” („O sa ma razbun, in aceasta viata sau in urmatoarea”), actorul a plecat fulgerator, mormaind ca nu pricepe „treaba cu accentul irlandez”.

  • Varianta regizata de Ridley Scott a povestii lui Robin Hood ii are in rolurile principale pe Russell Crowe si pe Cate Blanchett si a deschis festivalul de film de la Cannes, in data de 12 mai 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus