Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ryan Gosling si Natalie Portman – un nou cuplu?

Ryan Gosling si Natalie Portman – un nou cuplu?

Ryan Gosling si Natalie Portman s-au cunoscut recent intr-un club din Los Angeles, unde actorul din filmul „The Notebook” era DJ. Muzica este in ultima vreme principala preocupare a lui Ryan, el chiar lucrand intens la inregistrarea albumului sau de debut.

Se pare ca actorul de 28 de ani ii trimite lui Natalie Portman SMS-uri poetice, dar si carti de colectie care s-o impresioneze pe actrita absolventa a Universitatii Harvard. „Natalie a fost intotdeauna atrasa de barbatii intelectuali, iar Ryan se potriveste foarte bine profilului”, a declarat o sursa pentru cotidianul Chicago Sun Times. „El nu i-a trimis numai sms-uri cu poezii, ci si editii rare ale unor carti care i-ar placea cu siguranta lui Natalie”.

Ryan Gosling a fost numit in 2004 de catre revista People ca fiind unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume. Dupa ce s-a intalnit cu Sandra Bullock, a avut o relatie de cativa ani cu Rachel McAdams, partenera lui din filmul „The Notebook”, cu care, in mod ironic, nu s-a inteles deloc in timpul filmarilor. Ba chiar i-a spus regizorului Nick Cassavetes ca Rachel este atat de putin cooperanta incat nu suporta sa o vada. Cei doi actori s-au despartit in noiembrie 2007, dar in 2008 au fost din nou vazuti impreuna. Impacarea a durat patru luni.

Natalie Portman a avut relatii cu actorii Gael Garcia Bernal si Jake Gyllenhaal, iar anul trecut s-a despartit de cantaretul folk Devendra Banhart din Venezuela.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus