Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ryan Phillippe si Abbie Cornish s-au despartit

Ryan Phillippe si Abbie Cornish s-au despartit

Ryan Phillippe s-a despartit de Abbie Cornish. Sau Abbie Cornish s-a despartit de Ryan Phillippe? Inca nu se stie sigur cine a initiat despartirea, pentru ca din ambele tabere apar declaratii contradictorii.

Purtatorul de cuvant al lui Ryan Phillippe a declarat ca actorul american s-a despartit de iubita lui in timp ce ea era plecata in Australia, intrucat relatia lor se racise. Apropiatii lui sustin ca aceasta nu este prima despartire a cuplului, dar acum, pentru ca Abbie a stat sapte luni in Australia, Ryan a considerat ca relatia e incheiata si i-a cerut sa se mute din casa lui.

De cealalta parte, sursele din anturajul lui Abbie Cornish prezenta o cu totul alta situatie: ea l-a parasit, de teama ca Ryan va deveni infidel, mai ales ca fosta lui sotie, Reese Witherspoon, tocmai s-a despartit de Jake Gyllenhaal: „Abbie intotdeauna a pus sub semnul intrebarii loialitatea lui Ryan. Cum sa n-o faca, din moment ce atunci cand au inceput sa se intalneasca, el era insurat?”.

Actrita australiana a refuzat sa comenteze oficial motivul despartirii, dar in presa se zvoneste ca Ryan Phillippe a inselat-o, el fiind vazut de mai multe ori prin cluburi si in compania altor femei. Cert este ca ea si-a luat lucurile din casa lui Ryan, in timp ce actorul vizita niste prieteni, impreuna cu cei doi copii ai lui din casatoria cu Reese Witherspoon.

  • Abbie Cornish si Ryan Phillippe s-au cunoscut in 2006, pe platourile de filmare ale peliculei „Stop-Loss”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus