Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Sa dansezi cu printul Charles, mai bine decat sa faci sex

Sa dansezi cu printul Charles, mai bine decat sa faci sex

Prestigioasa publicatie Times a scos un numar special dedicat printului Charles, in varsta de 64 de ani, primul in linia descendentei la tronul britanic. Pe langa numeroase fotografii de familie, detalii din viata printului si alte amanunte interesate (inclusiv impresiile si imagini din vizitele si calatoriile acestuia in Romania), in acest numar special al revistei au fost publicate si comentarii, opinii si pareri ale celor care l-au cunoscut sau ii sunt prieteni printului.

Printre prietenii foarte apropiati printului Charles se numara si actrita Emma Thompson care a povestit ca este fascinata de cat de bine si placut poate sa fie sa danseze cu printul mostenitor. Emma Thompson a afirmat ca un dans cu printul Charles te face sa te simti mai bine decat o partida de sex.

Actrita in varsta de 54 de ani, nu s-a sfiit sa glumeasca chiar si sa spuna ca a incercat de mai multe ori sa-l seduca pe printul mostenitor, dar ca nu a reusit. Aceasta a mai spus ca este mandra sa fie una din prietenele printului.

Autorii numarului special al revistei Times l-au intrebat, la randul lor, despre dans si despre cum este sa dansezi cu Emma Thompson.

Printul Charles, elegant, a spus ca nu se lasa niciodata rugat de doua ori cand este vorba despre dans, fie ca este vals sau tango, dar ca nu se incumeta niciodata sa improvizeze miscari de dans.

In acelasi material printul a mai spus ca venirea pe lume a nepotului sau, printul George l-a mobilizat mai mult ca niciodata si ca cea mai mare dorinta a sa este aceea de a face tot ceea ce depinde el, prin actiunile sale caritabile pentru a face lumea un pic mai buna.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus