Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Sabbagh din nou în acțiune!

Sabbagh din nou în acțiune!

Christian Sabbagh

Jurnalistul Christian Sabbagh este acum implicat sută la sută în realizarea unui proiect de suflet,  “Sabbagh in actiune”, un format de Prime Time, la Kanal D, care contine investigații riscante și operațiuni de deconspirare.

Pregătesc o nouă emisiune cum n-aţi mai văzut la televiziunile din România. Voi prezenta cazuri foarte importante, imagini spectaculoase în premieră, mă voi implica în acţiuni riscante şi voi încerca să-i ajut pe ei care sunt terorizaţi, înşelaţi şi minţiţi. Pentru un proiect de o asemenea anvergură, aşa cum este emisiunea <Sabbagh în acţiune>, este nevoie de timp. Tocmai de aceea, colega mea Simona Pătruleasa îmi va lua locul la principalul Jurnal al zilei. Mi-e însă foarte greu să mă despart de tot de dumneavoastră, aşa că ne vom revedea weekend de weekend la Stirile de la ora 19:00”, a spus Christian Sabbagh.

Pentru ca au început filmarile pentru emisiunea de investigații “Sabbagh in actiune”, Simona Pătruleasa îi va lua locul lui Christian Sabbagh ca prezentator al  principalului buletin informativ Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 19:00. Christian Sabbagh va aduce telespectatorilor  cele mai importante știri din weekend, sâmbăta și duminica, de la ora 19:00.

Text și foto: PR (Kanal D)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus