Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Sam Mendes neaga zvonurile de infidelitate

Sam Mendes neaga zvonurile de infidelitate

Zvonuri recente sustin ca Sam Mendes, viitorul fost sot al lui Kate Winslet, ar avea o prietenie prea apropiata cu actrita Rebecca Hall, Kate devenind din ce in ce mai frustrata din cauza timpului pe care cei doi il petrec impreuna.

Prietenii regizorului sustin insa ca el si Rebecca sunt doar amici, desi au fost vazuti impreuna in New York, in timp ce Kate se afla in Mexic. Cunoscutii Rebeccai au declarat ca ea este prietena atat cu Sam, cat si cu Kate, si ca nu poate fi vorba despre o despartire din cauza ei.

Vazand amploarea pe care o ia acest zvon, reprezentantii lui Sam Mendes s-au grabit sa il dezminta, spunand nu are niciun sens, fiind neadevarat si ridicol.

Sam Mendes si Rebecca Hall s-au cunoscut in 2006, pe platourile de filmare de la „Starter for 10”, film pe care el l-a produs, si lucreaza impreuna la compania lui de teatru, Bridge Project.

The Daily Mail are o alta versiune a povestii, in care Sam i-ar fi spus lui Kate ca nu poate avea o singura relatie toata viata. Tabloidul britanic sustine ca cei doi au avut o discutie in care regizorul i-a spus actritei ca nu isi poate gasi inspiratia intr-o relatie de lunga durata, in timp ce ea a afirmat ca tocmai stabilitate isi doreste.

Desi Kate Winslet si-a dorit ca despartirea sa nu se produca, aceasta discutie a fost momentul in care cei doi soti si-au dat seama ca nu mai are rost sa continue. Tot The Daily Mail sustine ca actrita este foarte afectata de divort si ca se gandeste la posibilitatea de a se muta din nou in Marea Britanie, pentru a fi mai aproape de familia ei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus