Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Sandra Bullock a adoptat in secret un baietel

Sandra Bullock a adoptat in secret un baietel

Dupa ce mai bine de o luna a stat departe de ochii lumii si ai presei, aparand doar in poze surprinse de paparazzi si in articole care speculau despre divortul ei de Jesse James, Sandra Bullock are o revenire de zile mari. Actrita americana apare pe coperta revistei People cu o stire-bomba: are un fiu adoptat, inca din ianuarie 2010!

Se numeste Louis, este afro-american, are 3 luni si jumatate si s-a nascut in New Orleans. Cererea pentru adoptia lui a fost facuta in urma cu patru ani, pe vremea cand Sandra Bullock si Jesse James erau un cuplu fericit. Ei au primit baietelul in casa lor in ianuarie 2010, dar au decis sa pastreze secreta prezenta lui in viata lor pana dupa premiile Oscar din 7 martie. Atunci, actrita a fost nominalizata si a si castigat trofeul pentru Cea mai buna actrita in rol principal, cu filmul „The Blind Side”.

La doar zece zile de la fericitul eveniment, a izbucnit scandalul cauzat de infidelitatea sotului ei. Au curs rauri de cerneala in presa din toata lumea, dar Sandra Bullock nu a dat nicio declaratie oficiala si si-a anulat toate proiectele profesionale. Doar atunci cand au aparut zvonurile despre o caseta sexy cu ea si Jesse James deghizat in Hitler, actrita a declarat scurt, pentru aceeasi revista People, ca nu exista nicio caseta sexy, nu a existat si nici nu va exista.

Intre timp, Jesse James i-a cerut oficial scuze sotiei lui si s-a internat intr-o clinica pentru a-si trata dependenta de sex. A iesit in urma cu cateva zile si paparazzi l-au surprins fara verigheta pe deget. Legat de divort, noua coperta People – care o arata pe Sandra Bullock ridicandu-l in brate pe micutul Louis – include si declaratia actritei: „Am inaintat actele pentru divort”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus