Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Sandra Bullock si George Clooney, nedezlipiti

Sandra Bullock si George Clooney, nedezlipiti

Sandra Bullock si George Clooney au fost nedezlipiti in prima zi a celui de al 70-lea Festival de Film de la Venetia. Amandoi sunt singuri de ceva vreme asa ca, lipsite de orice obligatii, cele doua vedete si-au petrecut ziua impreuna.

Si Sandra Bullock, si George Clooney au ajuns la Venetia cu o zi mai devreme pentru a se odihni inainte de seara de deschidere. Stralucitoare Sandra Bullock, in varsta de 49 de ani si George Clooney (52 de ani), vechi si bun prieten al acestiea au fost intr-o croaziera pe canalele din Venetia inainte de a participa la deschiderea Festivalului unde au ajuns tot impreuna.

Cei doi au facut echipa, s-au tinut de mana, s-au imbratisat si au ras tot timpul, fiind deosebit de joviali cu fani. La ceremoniile de gala, cei doi s-au afisat, din nou, tot impreuna. Ba chiar mai mult, gurile rele spun ca erau extrem de tandri si atenti unul cu altul si ca se infiripa ceva intre cei doi. In ceea ce ne priveste urmarim si ne bucuram!

Imaginile vorbesc de la sine. Mai multe imagini poti vedea aici.

Cei doi participa la Festivalul de Film de la Venetia, unde 20 de filme concureaza pentru Leul de Aur, unul din cele mai ravnite premii pentru cinematografie.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus