Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Sandra Bullock si George Clooney, un nou film impreuna

Sandra Bullock si George Clooney, un nou film impreuna

Actriţa americană Sandra Bullock va apărea din nou într-un film alături de George Clooney, într-o dramă politică intitulată "Our Brand is Crisis", după ce cei doi artişti au mai jucat împreună în "Gravity", în 2013.

Sandra Bullock, în vârsta de 50 de ani, a fost de acord să apară în noul film după ce a aflat că va fi regizat de David Gordon Green, potrivit variety.com. Pelicula este bazată pe un documentar din 2005, despre strategiile de campanie electorală din Statele Unite aplicate în ţările din America Latină. Actriţa americană va fi şi producător executiv al filmului, alături de George Clooney şi Grant Heslov.

Sandra Bullock este actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, cu venituri de 51 de milioane de dolari obţinute în perioada iunie 2013 – iunie 2014, potrivit Forbes.
 
Bullock s-a remarcat în ultimul an cu rolul din thrillerul SF "Gravity", unde a jucat alături de George Clooney. Filmul a fost recompensat cu şapte premii Oscar, inclusiv unul pentru regizorul Alfonso Cuaron. "Gravity" a fost şi pe placul spectatorilor şi a obţinut încasări de 716 milioane de dolari pe plan mondial.

Actriţa americană, premiată cu Oscar în 2010 pentru rolul din drama "Povestea unui campion", a devenit celebră jucând în special în comedii şi în filme romantice. Bullock pare să prefere în ultimii ani roluri din repertoriul dramatic şi a putut fi văzută pe marile ecrane în filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks şi Viola Davis, peliculă care vorbeşte de drama unei familii care trece prin tragedia din 11 septembrie 2001.

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor, dar şi ca activist dedicat cauzelor umanitare. În 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", pentru care a câştigat şi Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte bună şi noroc", "Michael Clayton", "Up in the Air", "The Descendants" şi "Ziua trădătorilor".

Cel mai recent film scris şi regizat de George Clooney este "The Monuments Men", despre o unitate specială compusă din şapte directori, conservatori ai muzeelor şi istorici din artă, care primeşte, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, din partea Aliaţilor, ordinul de a găsi operele de artă confiscate de nazişti în spatele liniilor inamice, pentru a le restitui proprietarilor de drept.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus