Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Scarlett Johansson e logodita

Scarlett Johansson e logodita

Vestea a venit după ce actriţa a fost văzută la Festivalul de Film de la Veneţia purtând pe inelarul de la mâna stângă un inel cu un diamant impresionant. Deşi nu este prima dată când se presupune greşit că ar fi un inel de logodnă, revista People confirmă din surse sigure frumoasa veste: Scarlett Johansson şi Romain Dauriac s-au logodit!

  • Cele mai senzuale buze de la Hollywood

În plus, conform Hello magazine, vestea a fost confirmată şi de reprezentaţii actriţei, fără a dezvălui şi alte detalii despre cum a fost cerută în căsătorie şi când. Cert este că s-a întîmplat de curând, deoarece Scarlett a fost văzută purtând aceast inel pentru prima dată la Veneţia. Să fi profitat Romain de romantismul oraşului pentru a-i cere mâna frumoasei sale iubite?

Reprezentantul actriţei a mai declarat şi că încă nu a fost stabilită o dată pentru fericitul eveniment. Probabil că nici nu ar fi fost dezvăluită presei, chiar dacă ar fi stabilit data căsătoriei. Majoritatea vedetelor preferă să facă nunta în secret, departe de bliţurile paparazzilor.

Johansson şi Dauriac formează un cuplu de aproximativ 9 luni iar actriţa a recunoscut relaţia abia în luna aprilie a acestui an, semn că nu a vrut să se grăbească în declaraţii. Scarlett a mai fost căsătorită timp de 2 ani cu Ryan Reynolds, care acum este căsătorit cu Blake Lively. Se pare că a venit şi rândul actriţei să îşi găsească perechea, în persoana lui Romain Dauriac, un jurnalist francez.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus