Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Scarlett Johansson si Ryan Reynolds divorteaza

Scarlett Johansson si Ryan Reynolds divorteaza

Cuplul Scarlett JohanssonRyan Reynolds este al patrulea care isi anunta despartirea in decursul ultimelor doua zile. Dupa actorii din serialul „Dexter” – Michael C. Hall si Jennifer Carpenter – si cei din muzicalul „High School Musical” – Vanessa Hudgens si Zac Efron – presa americana anunta acum divortul dintre Scarlett Johansson si Ryan Reynolds, care s-au castorit in 2008, in cadrul unei ceremonii secrete in Canada, tara natala a actorului.

„Dupa o indelungata analiza, am decis de comun acord sa punem capat casatoriei noastre. Ne-am inceput relatia cu dragoste si tot cu dragoste si bunatate o vom incheia”, se afirma in comunicatul eliberat de catre reprezentantii celor doi actori, care si-au tinut mereu relatia departe de „ochii presei”.

Zvonuri ca lucrurile nu mai merg bine in casnicia lor au aparut la inceputul anului 2010, dar in iunie, presa scria ca Scarlett si Ryan planuiesc sa-si reinnoiasca juramintele de nunta. Acum insa, tabloidul american US Weekly citeaza surse care afirma ca mariajul celor doi actori a avut de suferit din cauza ca petreceau mult timp despartiti, implicate fiind in diferite proiecte cinematografice. In plus, revista People sustine ca cei doi s-au despartit, de fapt, in urma cu sase luni. Nu se stie inca daca vreunul dintre ei a inaintat actele de divort.

  • Scarlett Johansson (26 de ani) este cunoscuta pentru roluri din filme precum „Lost in Translation”, „Fata cu cercel de perla”, „Vicki Cristina Barcelona” si „Iron Man 2”.
  • Ryan Reynolds (34 de ani) este un actor canadian care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul TV „Two Guys and a Girl”, apoi s-a remarcat in filme precum „Van Wilder”, „Nines”, „The Proposal” si „Green Lantern”. A fost logodit cu cantareata Alanis Morissette, iar revista People l-a desemnat cel mai sexy barbat in viata pe anul 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus