Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Scarlett Johansson si Ryan Reynolds – probleme in casnicie?

Scarlett Johansson si Ryan Reynolds – probleme in casnicie?

Conform revistei In Touch Weekly, casnicia dintre Scarlett Johansson si Ryan Reynolds a ajuns intr-un punct critic. Tabloidul american sustine ca cei doi actori abia daca se mai vad, lucru care i-a facut sa se indeparteze din ce in ce mai mult unul de celalalt.

O alta problema se pare ca este timpul pe care Ryan Reynolds il petrece alaturi de colega lui de platou, Blake Lively, tanara de 22 de ani cunoscuta pentru serialul „Gossip Girl”. Cei doi lucreaza impreuna la filmul „Green Lantern”, programat sa apara in iunie 2011. In plus, afirmatiile lui cum ca Lively este „perfecta” si „fara cusur” au infuriat-o, zice-se, pe sotia lui.

Un apropiat al cuplului Reynolds – Johansson a declarat pentru In Touch Weekly ca, atata vreme cat cei doi nu vor invata sa faca uneori compromisuri, nimic nu se va schimba intre ei in bine. Sursa sustine ca nici Scarlett, nici Ryan nu vor sa renunte la o parte din planurile lor de cariera pentru a fi impreuna.

  • Scarlett Johansson si Ryan Reynolds s-au casatorit in secret in 2008. In august 2009, tabloidele incepeau deja sa speculeze problemele pe care cei doi le au in cuplu, una dintre neintelegeri fiind legata de momentul in care sa inceapa sa-si intemeieze un camin.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus