Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Sean Penn nu mai divorteaza

Sean Penn nu mai divorteaza

In urma cu o luna, Sean Penn (48 ani) inainta actele de divort pentru a se desparti de sotia lui, Robin Wright Penn (43). Dar acum actorul din „Milk” s-a razgandit si a inaintat o petitie la tribunal pentru ca cererea de divort sa-i fie anulata. In plus, a declarat pentru Daily News ca a facut o „greseala aroganta”.

Nu este prima data cand cei doi actori, casatoriti de 13 ani, anunta ca divorteaza, pentru ca apoi sa revina asupra deciziei. In decembrie 2007, Sean Penn a inaintat o cerere de divort, care i-a fost insa respinsa de tribunal. Robin Wright Penn nu s-a lasat mai prejos si a cerut ea divortul. Tocmai cand toata lumea se impacase cu gandul despartirii, ba chiar se spunea ca Sean Penn s-ar fi cuplat cu Petra Nemcova, ambii soti au cerut, in august 2008, ca procedurile de divort sa fie oprite.

La fel se intampla si acum. Penn cere divortul, apar zvonuri ale unei posibile idile cu Natalie Portman – negate insa de catre actrita, si in final, Penn si sotia lui ajung tot impreuna. Cine sa-i mai inteleaga?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus