Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Secrete si detalii putin stiute de la Oscar

Secrete si detalii putin stiute de la Oscar

Ce a fost public şi sub lumina reflectoarelor a văzut toată lumea. Despre detaliile de culise, can-canuri şi secrete se vorbeşte în şoapta. Am tras cu urechea, am scotocit după informaţii puse la secret şi iată ce am aflat.

→ Cate Blanchett a fost una din vedetele care la Gala Oscar de anul trecut a purtat cea mai scumpă ţinută, evaluată la 18 milioane de dolar ca urmare a unui colier impresionant cu diamante. Anul acesta Cate Blanchett a echilibrat situaţia având una dintre cele mai ”modeste” ţinute. O rochie neagră, simpla marca John Gallianoşi un colier de turcoaze.

→ Culorile care au făcut legea la Oscar au fost alb şi negru. Cele mai frumose ţinute în alb şi negru au fost cele purtate de: Lupita Nyong (o rochie uluitoare cu perle marca Calvin Klein), Reese Witherspoon, Julianne Moore (o ţinută perfectă marca Chanel creaţie a lui Karl Lagerfeld), Marion Cotillard (o ţinută Dior Couture) şi Felicity Jones.

→ Jennifer Lopez a fost unul din prezentatorii la Premiile Academiei, iar rochia de proporţii uriaşe pe care aceasta a purtat-o i-a dat mari bătăi de cap. În vârstă de 45 de ani Jennifer Lopez a fost de-a dreptul chinuită de rochia ei. Nu doar decolteul uriaş i-a dat mari emoţii ci şi crinolina uriaşă, extrem de greu de manevrat, astfel ca actriţa a avut nevoie ca cineva să-i fie mereu pe urme pentru a o ajuta în momentele în care era cu adevărat depăşită de situaţie. Mai mult, pe scenă şi-a prins poala rochiei în toc şi puţin a lipsit să nu se prăbuşească, de-a dreptul, pe scenă.

→ Şi asta nu a fost tot! După ce ca a purtat o rochie imposibilă care a chinuit-o la modul evident, ţinuta sa nu a fost unica. Jennifer Lopez şi soţia lui Robert Duvall, Luciana Pedraza, au purtat o rochie practic identică. Singura diferenţă: culoarea.

→ Puţin ştiu ca la petrecerea de după gala premiilor Oscar foarte multe dintre vedetele prezente la ceremonie aleg să-şi schimbe ţinuta sofisticată şi greu de purtat cu altele mai lejere şi mai ”umane”. Dacă unele din vedete îşi schimbă rochiile altele îşi schimbă părul. De exemplu, Selena Gomez. Dacă în urmă cu doar o săptămână Selena aparea pe prima pagină a tabloidelor cu parul retezat scurt, la gala Oscar aceasta a venit cu extensii de 3500 de dolari şi cu părul până la mijloc….

→ Cea mai scumpă bijuterie purtată la gala Oscar valora undeva pe la 1,8-2 milioane de dolari. O piesă iconică de aur galben cu diamante şi safire simbolizând un fermoar desfăcut cu un ciucure din safire. Bijuteria a fost comandată şi purtată prima dată de Ducesa de Windsor în 1938, iar acum, la gala Oscar de Margot Robbie o tănără actiuţă australiancă în ascensiune, în vârstă de 24 de ani. Margot a declarat că acel colier este mai valors decât viaţa ei şi ca este uluită că l-a putut purta.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus