Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Selena Gomez: „Făceam chimioterapie, idioților!“

Selena Gomez: „Făceam chimioterapie, idioților!“

selena gomez

După o perioadă destul de lungă pentru un tânăr superstar, în care nu s-a mai arătat luminii reflectoarelor, Selena Gomez a declarat public că absența ei nu a fost cauzată de vreo dependență de droguri sau alte motive de acest gen, cum au speculat tabloidele, ci de o boală gravă: lupus.

Artista a fost sub tratament, iar după diagnosticare, pur și simplu nu s-a mai simțit confortabil să „facă frumos“ în fața camerelor.

„Cât am făcut tratamentul nu m-am simțit bine în corpul meu și am preferat să stau retrasă. Vedeam ce se scrie despre mine și îmi venea să urlu: fac chimioterapie, idioților!“

Selena Gomez a declarat toate acestea în cadrul celebrului show al lui Ellen DeGeneres la care a fost invitată să-și spună povestea. Timp de trei ani a ținut secret că suferă de această boală.

Lupus este o boală autoimună în care sistemul imunitar nu mai recunoaște țesuturile proprii ale organismului și începe să le atace. Pielea este afectată în formele cele mai ușoare (apar pete roșii și inflamații), dar în cazurile cele mai grave, organele interne au de suferit. Afecțiunea are cel mai des cauze genetice.

Sursa: eonline

Foto: Thinkstock by Getty Images

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus