Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Selena Gomez s-a cuplat cu Orlando Bloom

Selena Gomez s-a cuplat cu Orlando Bloom

Frumoasa actriţă şi cântăreaţă Selena Gomez (22) şi actorul Orlando Bloom (37) formează un cuplu, după o perioadă plină de turbulenţe amoroase.

Se pare că amândoi încearcă să-şi reconstruiască viaţa sentimentală, stând cât mai mult timp împreună. Pe urmele lor sunt paparazzi. Din lumina bliţului lor nu scapă nicio noutate.
Recent, cei doi au fost fotografiaţi pe aeroportul din Los Angeles, deşi aceştia au încercat să acopere faptul că sunt împreună.

Selena a încercat sa treacă neobservată la braţul unui prieten apropiat, în timp ce Orlando a purtat o pălărie neagră cu boruri. Amândoi au zâmbit suspect şi au urcat în avion. Destinaţia? În Canada, la evenimentul internaţional caritabil We Day.

Artiştii au mai fost văzuţi împreună, la începutul primăverii acestui an. Cu toate acestea, Selena nu a putut continua relaţia din cauza împăcărilor cu fostul ei iubit, Justin Bieber. Acum, surse din presa americană relatează faptul că artista s-a despărţit definitiv şi irevocabil de Bieber, care a înşelat-o în repetate rânduri.

Orlando Bloom a fost căsătorit cu supermodelul Miranda Kerr. Aceasta a divorţat de Orlando vara aceasta, în luna iunie, pe motivul violenţei conjugale.

“Bea atât de mult, că de multe ori uita unde se află şi se transforma într-un cu totul alt om. De multe ori devenea irascibil, chiar violent”, a mărturist o sursă apropiată supermodelului despre Bloom.

Cei doi au un băiat, pe nume Flynn, născut în ianuarie 2011.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus