Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Shakira s-a despartit de Antonio de la Rua

Shakira s-a despartit de Antonio de la Rua

Shakira si Antonio de la Rua, fiul fostului presedinte argentinian Fernando de la Rua, s-au logodit in 2001, la un an dupa ce au devenit un cuplu. De atunci, cantareata columbiana a negat in mod repetat zvonurile despre o posibila casatorie. Acum insa a anuntat pe blogul ei ca s-a despartit de Antonio, dar numai pe plan personal, acesta ramanand in continuare agentul ei: „In august 2010, am decis impreuna sa facem o pauza, dar am continuat sa lucram impreuna si am ramas foarte apropiati”.

Cantareata de 33 de ani a dat de inteles ca despartirea ar putea fi doar temporara si ca exista posibilitatea sa redevina iubiti in viitor: „Vedem aceasta despartire ca pe ceva temporar, o perioada de evolutie individuala, in timp ce continuam sa fim parteneri in afaceri si in vietile profesionale”.

O sursa a declarat pentru UsMagazine.com ca Shakira si Antonio au realizat ca au devenit mai mult prieteni decat iubiti si au decis sa ia o pauza, pentru a-si da fiecare seama ce vrea. Gurile rele spun insa ca motivul despartirii ar fi presupusa idila pe care cantareata ar fi avut-o in iulie 2010 cu fotbalistul Gerard Pique.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus