Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Shakira si-a lansat propiile branduri de parfum

Shakira si-a lansat propiile branduri de parfum

 ”Ca unul dintre cântecele mele, am vrut ca parfumul să spună o poveste, să fie ceva personal şi unic. Un parfum trebuie să arate ceva din interiorul tău, să te ajute să te conectezi cu el într-un mod emoţional” a declarat Shakira la ceremonia de lansare.

Acest pas a venit de la sine pentru frumoasa artistă. Ea are deja o carieră impresionantă şi mai nou şi o familie împlinită prin venirea pe lume a fiului său, Milan Pique.  Parfumurile lansate de Shakira au avut deja parte de o lansare oficială însă fără prezenţa creatoarei lor. Ea a zburat la Paris pentru a fi prezentă la noua ceremonie de lansare unde a oferit autografe, a pozat şi a discutat cu fanii săi.
 
”Tipul de femeie care simte o conexiune cu acest parfum este independentă şi puternică dar şi o femeie cu o mare capacitate de a iubi şi cu o personalitate puternică. Este pentru o femeie care crede în ea însăşi”  a descris-o  Shakira pe femeia la care s-a gândit când a creat aromele.
Parfumurile conţin note de iasomie şi santal, într-o sticluţă ce evocă o dansatoare orientală. Şi asta nu e totul, avertizeză cântăreaţa în legătură cu planurile sale de viitor.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus