Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Simona Halep, revelatia turneului Roland Garros

Simona Halep, revelatia turneului Roland Garros

Felicitari, Simona Halep! Simona are 23 de ani si, deja, toata luma la picioare. Simona Halep este prima romanca care a ajuns in semifinelele unui turneu de Grand Slam, dupa Irina Sparlea care, in 1997, a ajuns intr-o etapa similara la US Open.

Doar trei romance s-au calificat in semifinalele unui Grand Slam la simplu, de-a lungul timpului: Virginia Ruzici de doua ori, in 1978, când a castigat turneul de la Roland Garros, si in 1980, cand a pierdut finala aceleasi competitii, in fata americancei Chris Evert, Florenta Mihai, finalista in 1977 tot la Roland Garros, meci pierdut la Mima Jausovec (Iugoslavia), si Irina Sparlea, invinsa in 1997, in penultimul act al US Open de Venus Williams.

Simona Halep este azi, locul 3 WTA si una din revelatiile turneului de la Roland Garros.

Halep a inceptu anul pe locul 7 si a contabilizat performanta dupa performanta. Roland Garros este varful carierei lui Halep de pana acum, dar are tot viitorul inainte. Trebuie spus ca in 2008 Simona Halep a castigat turneului de junioare la Roland Garros in 2008.

Despre Simona Halep s-a scris enorm in ultima vreme, pe buna dreptate fiind laudate performantele ei. Simona Halep este insa un exemplu de ambitie, perseverenta, modestie si daruire. A face perfect ceea ce faci a fost si este regula ei de aur. Insa Simona mai are o calitate. Nu renunta si stie ca un pas inapoi poate sa fie trambulina pentru saltul inainte.

In finala Simona Halep o sa joace cu rusoaica Maria Sarapova, cap de serie numarul 7.

Ii tinem pumnii si ne bucuram de infuzia de optimism pe care ne-o transmite Simona! Felicitari Simona Halep!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus