Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Simona si Rares Dragomir: Si-au facut cadou o casatorie

Simona si Rares Dragomir: Si-au facut cadou o casatorie

 

Care e cea mai frumoasă amintire a voastră?
Simona: Mi-e greu să aleg – seara în care ne-am cunoscut, primul nostru sărut, răsăritul soarelui la mare, când m-a cerut de nevastă, dar şi vacanţa romantică din Oraşul Îndrăgostiţilor, când ne-am sărutat în Turnul Eiffel şi în Catedrala Notre-Dame, de ziua lui Rareş. Iar acum, ziua în care am devenit doamna Dragomir.
Ce v-a atras unul la celălalt? 
Simona: Rareş e un bărbat superb, frumos, deştept, romantic, cu suflet de copil. Bărbatul meu, jumătatea mea. Deşi eu sunt Leu, iar el e Peşti. Deci, pe plan astral, n-avem nici o legătură unul cu altul.
Rareş: Simona e idealul meu feminin, tocmai de aceea m-am grăbit s-o cer în căsătorie! Eu nu cred în zodii, doar în voinţa divină. Iar dacă acum suntem un întreg înseamnă că ne potrivim.
Vă încurcă celebritatea?
Simona: Celebritate cred că este prea mult spus. Prin natura meseriei, suntem persoane care apar pe sticlă şi atât, cel mult persoane publice. Aşa ne-am văzut pentru prima dată, aşa ne-am cunoscut şi îndrăgostit. N-ar trebui să ne încurce, dar suntem conştienţi că ne expunem, că nu primim doar energii pozitive.
În orice relaţie există motive de dispută. Ale voastre care sunt?
Simona: Suntem romantici, pasionali, dar şi orgolioşi, aici trebuie să avem mare grijă: când unul este nervos, celălalt să nu uite să cedeze. Cred că asta e o regulă de aur pentru toate cuplurile care vor să rămână împreună.
De curând, aţi trecut printr-un moment delicat. (n.r. la trei luni, sarcina Simonei s-a oprit din evoluţie). Cum aţi reuşit să-l depăşiţi?
Simona: E totul mult prea proaspăt, aşa că nu pot vorbi încă despre asta.
Rareş: Unde există iubire adevărată, orice poate fi depăşit la un moment dat, fie că durează mai mult sau mai puţin până ce se întâmplă asta.
Ce vă propuneţi pentru 2013?
Rareş: Să ne îndeplinim în continuare dorinţele unul altuia, aşa cum o facem de când suntem împreună. Şi să facem cununia religioasă cât mai curând. Deşi cred că o să aşteptăm primăvara, cu timp frumos. Momentan, suntem foarte bucuroşi că ne-am împlinit visul de a fi o familie cu adevărat.
Simona: Trebuie să facem un eveniment de o amploare mai mare, simt nevoia să stau de vorbă cu fiecare invitat în parte, să le întorc tuturor gândurile bune pe care le-am simţit venind către noi. Cât despre noul an, îmi doresc să fim sănătoşi, fericiţi şi să realizăm lucruri frumoase în carierele noastre. Eu să pot duce în continuare, zilnic, emisiunea de la Antena 2. Rareş să aibă inspiraţie cu piesele lui, cu concertele şi, de ce nu, poate se întoarce în televiziune. Iar dacă o să vină şi un copilaş sănătos, ar fi minunat! Noi îl aşteptăm, Marc la fel. 

 

Prezentatoarea emisiunii „Trăieşte sănătos“, difuzată de Antena 2, şi fiul compozitorului Marcel Dragomir şi-au făcut cel mai frumos cadou de Crăciun: au devenit o familie.

Pe 8 decembrie, la televizor, România părea că se înăbuşă sub troienele de zăpadă. Iar eu mă rugam încetişor ca fulgii de nea să mai ocolească puţin Bucureştiul. Simona Bălănescu (acum, Dragomir) îmi ţinea isonul. Şi-ar fi dorit o zi a nunţii însorită, însă mi-a spus că nu se va supăra dacă va ninge – e semn sigur de belşug. Până la urmă, soarele a râs pe tot parcursul zilei, aşa cum au făcut-o şi cei doi îndrăgostiţi, dar şi marea de oameni veniţi să se bucure împreună cu ei la cununia civilă.

Simona, de ce ai ales să-ţi schimbi numele după căsătorie?
Pentru că în sufletul meu am devenit doamna Dragomir din prima zi în care l-am cunoscut pe Rareş. N-avea cum să fie altfel. Aşa că am considerat că trebuie să-mi schimb numele şi în acte, şi pe ecran.
A urmat vreo petrecere după nuntă?
Simona: Nu, către sfârşit de an, eu muncesc la foc automat. Însă nu avem nevoie de un eveniment special ca să ne simţim bine. Ne mulţumim cu plimbările în parc sau cu o fugă la munte.
Rareş: Iubim natura şi călătoriile, dar, când nu avem timp sau vremea nu ţine cu noi, un film sau un spectacol reuşit ne oferă energia şi bună dispoziţia de care avem nevoie.
De cât timp vă cunoaşteţi?
Rareş: Sufletele-pereche se cunosc dintotdeauna!
Simona: (râde) Din vedere, ne cunoaştem din 1995, de când ne-am întâlnit pentru prima oară pe holurile unei televiziuni. Rareş mi-a mărturisit că încă de pe atunci i-a stat puţin inima când m-a văzut. În adevăratul sens al cuvântului, ne cunoaştem din 2011.
La cât timp după prima întâlnire aţi devenit un cuplu?
Simona: Din prima seară în care ne-am întâlnit am rămas împreună, iar de atunci suntem nedespărţiţi. Amândoi am simţit încă de la început că parcă ne cunoaştem de-o viaţă, că pur şi simplu nu putem trăi unul fără celălalt.
Rareş: Din prima secundă în care am privit-o în ochi am ştiut că vom îmbătrâni împreună. Apoi, am început să conversăm şi potrivirea a fost perfectă: aveam aceleaşi dorinţe, aspiraţii, concepţii, priveam în aceeaşi direcţie către orizont. Prietenii adevăraţi s-au bucurat încă de la început pentru noi, fiindcă au fost impresionaţi de lumina pe care o emanăm când suntem unul lângă celălalt şi chiar de asemănările noastre izbitoare.
Simona, cum a primit băieţelul tău vestea că eşti îndrăgostită?
Simona: Cu multă bucurie. Când ne-am întâlnit pentru prima dată toţi trei, Marc i-a spus lui Rareş: „Tu în seara asta mergi cu mine acasă să ne jucăm“. Şi aşa s-a întâmplat. Cred că Marc l-a luat pe Rareş ca model. Se joacă împreună, se uită la meciuri şi la Formula 1, admiră maşini.
Rareş: Fără să exagerez, el a simţit că formăm o familie încă de când ne-am cunoscut. Relaţia dintre noi e una părinte-copil.
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus