Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Sofia Vergara: “am scapat de cancer”

Sofia Vergara: “am scapat de cancer”

Sofia Vergara a fost diagnosticată în anul 2000 cu cancer la tiroidă, dar a reuşit să treacă peste această etapă grea din viaţa ei cu bine.

În timpul unui control de rutină al fiului ei, Manolo, doctorul a convins-o şi pe actriţă să îşi facă analizele. A urmat apoi o biopsie în urma căreia a descoperit că are cancer tiroidian. Sofia a făcut o operaţie prin care i-a fost scoasă tiroida iar de atunci ia în permanenţă medicamente, care o ajută să ţină sub control nivelul hormonilor.

”A trebuit să înţeleg ce se întâmplă cu corpul meu şi trebuie să spun că în ultimii 10 ani nu am mai avut nicio problemă. Încerc să urmez întocmai indicaţiile doctorului şi merg la control în mod regulat şi îmi fac analizele mereu” a mărturisit actriţa.

În vârstă de 40 de ani, Sofia Vergara este imaginea unei campanii, ”Urmează reţeta”, menită să educe oamenii cu hipotiroidism despre importanţa urmării tratamentului prescris de doctor. Ea le-a vorbit bolnavilor în cadrul unei conferinţe şi s-a dat pe sine drept exemplu.

Sofia, mama unui băiat de 21 de ani plănuieşte să mai facă un copil în viitorul apropiat cu logodnicul ei, Nick Loeb. Actriţa şi-a congelat ovule la o clinică de specialitate, pentru că ”am 40 de ani, nimic nu se mai întâmplă atât de natural la vârsta asta”.

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus