Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Stacy Keibler e insarcinata

Stacy Keibler e insarcinata

Stacy Keibler a găsit în sfârşit fericirea la care visa în relaţia cu George Clooney. Motivul pentru care nu l-a determinat pe faimosul burlac să renunţe la statutul său este că jumătatea ei încă o aştepta, în persoana lui Jared Pobre, cu care era prietenă de 5 ani.

Stacy şi Jared s-au cuplat la scurt timp după ce relaţia vedetei cu George Clooney s-a terminat, culminând cu o nuntă secretă pe malul mării în Mexic, pe 8 martie. Dacă nunta rapidă – după doar 7 luni de relaţie – i-a luat prin surprindere pe apropiaţii lor nu ştim ce să mai spunem despre vestea că Stacy este deja însărcinată. Cei doi sunt clar puşi pe fapte mari!

Starleta în vârstă de 34 de ani a anunţat vestea cea bună pe Twitter folosindu-se de o metaforă vizuală. Stacy a postat o poză cu o prăjitură în cuptor lângă care a comentat „iată ce pregătim noi. Un bulgăre de iubire”.

”Sunt extrem de fericit să-mi întemeiez o familie şi un viitor alături de Stacy” a declarat Jared, 39 ani, pentru People Magazine.  Deşi la începutul relaţiei nu erau prea siguri că vor să îşi întemeieze o familie împreună, cei doi au trecut rapid peste prejudecăţi şi au trecut la fapte.

Felicitări Stacy şi Jared, la mai multe veşti bune!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus