Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Starea de sanatate a Pamelei Anderson s-a inrautatit semnificativ

Starea de sanatate a Pamelei Anderson s-a inrautatit semnificativ


Actriţa canadiană Pamela Anderson, de 47 de ani, suferă de hepatită C din 1998. În ultima vreme, starea de sănătate a vedetei s-a înrăutăţit. Starul „Playboy“ a ajuns la 40 de kilograme, la 1,70 metri înălţime. Vedeta “slăbeşte cu o viteză ameţitoare şi îngrijorătoare. Nu are grijă de sănătatea ei şi Rick (n.r. – Salomon, soţul său) şi copiii ei îşi fac griji pentru ea“, a afirmat o sursă apropiată.

Presa americană a încercat deja să ceară lămuriri unui chirurg estetician din Beverly Hills, Los Angeles. Aceasta crede că “Pamela Anderson a pierdut 8 kilograme de anul trecut. Are un aer obosit, tot corpul pare foarte slab, semnul unei pierderi în greutate foarte rapide. Se vede acest lucru mai ales pe chip. Singura parte a corpului care nu s-a modificat sunt sânii, dar are implanturi mamare“, a adăugat acesta.
În ceea ce o priveşte, nu se cunosc complicaţiile de care suferă, însă apropiaţii vor să îi sară în ajutor.

„Prietenii ei şi mai ales copiii sunt fermi şi i-au spus lui Pam că sunt alături de ea şi că o susţin. Rick o iubeşte foarte mult şi vrea ca ea să consulte un specialist, însă Pam face ce vrea ea“, a declarat o sursă apropiată.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, a jucat în seriile de televiziune „Meşterul casei“, „Salvamarii/Baywatch“ şi „V.I.P.“ Palmaresul ei este completat şi de numeroasele apariţii în publicaţia pentru adulţi „Playboy“, fiind desemnată în februarie 1990 Playmate-ul lunii.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus