Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Stefania Fernandez, Miss Universe 2009, si-a donat parul

Stefania Fernandez, Miss Universe 2009, si-a donat parul

Dupa ce a castigat titlul de cea mai frumoasa femeie a Universului, Stefania Fernandez a primit si lista cu indatoririle care-i revin unei regine a frumusetii – printre altele, participari la cele mai importante evenimente mondene si implicarea in campanii umanitare.

Pe langa timpul acordat consilierii persoanelor aflate in suferinta, frumoasa venezueleanca s-a hotarat sa-si doneze podoaba capilara unei cauze nobile. Atentia ei s-a indreptat catre Fundatia „Locks of Love”, care are ca activitate principala confectionarea de peruci din par natural pentru copiii care au trecut prin tratamente cu citostatice.

Decizia a fost luata cu acordul directorului artistic al organizatiei Miss Universe, Roston Gunata, care a declarat: „Stefania are acum un nou look. Mult mai tineresc, mai proaspat si foarte potrivit pentru varsta ei”.

Miss Universe 2009 si-a afisat noul look la premiera filmului „Did You Hear About the Morgans?”, de la Teatrul Ziegfeld din New York.

Bianca Elena Constantin, Miss Universe Romania 2009, a laudat noul look al Stefaniei: „Este o fata deosebita, cu trasaturi fizice aproape perfecte si sunt sigura ca i-ar sta foarte bine orice coafura ar alege. Abia astept sa o revad la finala Miss Universe Romania 2010. M-a asigurat ca va veni”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus