Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Sting este pro marijuana

Sting este pro marijuana

Sting a cerut autoritatilor americane legalizarea consumului de marijuana, declansand un val de critici din partea organizatiilor care lupta pentru interzicerea acestui gen de substante.

Cantaretul britanic in varsta de 58 de ani a declarat ca fondurile folosite in lupta impotriva drogurilor ar putea fi folosite impotriva saraciei si a incalzirii globale. Sting, pe numele lui real Gordon Sumner, considera ca un numar considerabil de consumatori de marijuana sunt trimisi fara rost dupa gratii in fiecare an, pentru o „infractiune” care nu raneste pe nimeni.

Indemn pentru sustinerea DPA

Pe langa declaratia-soc pe care a facut-o si in pofida criticilor pe care le-a primit, cantaretul ii indeamna pe americani sa se alature organizatiei activiste Drug Policy Alliance (DPA).

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Organizatia DPA a cerut autoritatilor sa inceteze razboiul impotriva drogurilor si sa-i elibereze pe acei contravenienti non-violenti care au fost retinuti pentru consum de marijuana.

„Razboiul impotriva drogurilor a dat gres, insa situatia este mult mai grava. Acest razboi dauneaza societatii. Infractionalitatea si violenta prospera in acea zona de umbra in care a fost aruncat comertul cu droguri. Oamenii nevinovati care au nevoie de ajutor nu pot sa il primeasca.

Nici pacientii care au nevoie in scopuri medicale de marijuana, folosita in tratarea unor boli ingrozitoare. Noi cheltuim miliarde, umplem inchisorile cu infractori care nu sunt violenti, iar libertatile noastre sunt sacrificate”, a declarat artistul britanic.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus