Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Suri, cel mai "fashionist" copil de la Hollywood

Suri, cel mai "fashionist" copil de la Hollywood

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

S-a stiut de la inceput ca Suri, fiica actorului Tom Cruise si a actritei Katie Holmes va fi o dulceata de fata. Cum se putea altfel, cand cei doi au fost votati de atatea ori ca fiind cele mai frumoase si sexy persoane de la Hollywood?

Suri, mica lor comoara, uimeste pe zi ce trece prin atitudine, dar mai ales vestimentatie. Suri „Fashionista” isi alege singura hainutele cu care se imbraca si reuseste de fiecare data sa surprinda prin culoare, combinatii si creativitate. Desi are doar patru anisori, mica vedeta da dovada de multa maturitate cand vine vorba de felul cum arata. Si asta au observat toti cei care au intalnit-o sau au urmarit cresterea ei.

Celebritatea se invata mult prea devreme…

Desi Suri e libera sa imbrace ce vrea, se pare ca nu e tocmai un lucru bun si sanatos. Tom Cruise si Katie Holmes au fost criticati adeseori ca fetita lor nu are varsta necesara pentru toate mofturile ei. E destul de periculos ca un copil sa poarte pantofi cu toc si sa foloseasca machiaj atat de des, e concluzia mai multor specialisti. Nici macar mama ei, Katie Holmes, nu e intotdeauna atat de aranjata ca si micuta Suri.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus