Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Surpriza! Actrita Renee Zellweger ne uimeste cu noua ei infatisare

Surpriza! Actrita Renee Zellweger ne uimeste cu noua ei infatisare

Actriţa Renee Zellweger a apărut total schimbată la un eveniment dedicat femeilor din cinematografie. Vedeta mărturiseşte că noua sa înfăţişare nu are legătură cu vreo operaţie estetică.

“Sunt mai sănătoasă şi mai fericită ca niciodată. Aveam un program nerealist, care nu-mi permitea să am grijă de mine. În loc să mă opresc că să-mi trag sufletul, eu continuam să alerg până la epuizare şi a fost o alegere proastă să ascund faptul că sunt epuizată. Am devenit conştientă de haosul din jurul meu şi, în cele din urmă, am făcut alegeri diferite“, a declarat actriţa Renee Zellweger pentru mai multe publicaţii pe peste Ocean.

Specialiştii în chirurgie estetică de la Londra citaţi de publicaţia Daily Mail iau în calcul un lifting în zona ochilor pentru că acum pleoapele sunt mult mai apropiate de sprâncene. Mai mult, se poate vorbi despre un tratament intensiv cu Botox, având în vedere pielea de pe frunte: “Fruntea este fină – te-ai aştepta la mai multe riduri de expresie când zâmbeşte, ceea ce indică o posibilă mică doză de Botox între pleoapă şi ochi", a declarat chirurgul Alex Karidis.

Renee Zellweger are o relaţie de doi ani cu toboşarul american Doyle Bramhall. Se pare că acesta a determinat-o să schimbe macazul în viaţă, să devină mai grijulie în ceea ce priveşte stilul de viaţă şi look-ul ei.

„Munca pe care am depus-o m-a ajutat să-mi construiesc un cămin, să iubesc, să învâţ lucuri noi, să devin o persoană creativă şi, în cele din urmă, să devin eu cu adevărat. Oamenii nu ştiu cum sunt după 40 de ani. Oamenii nu mă ştiu atât de sănătoasă. Poate că arăt diferit. Dar cine nu se schimbă când îmbătrâneşte? Eu sunt schimbată şi fericită“.

  • Bridget Jones: La limita ratiunii

Renee Zellwegger a devenit consacrată pentru rolurile din peliculele „Jerry Maguire“ (1996), „Jurnalul lui Bridget Jones/ Bridget Jone’s Diary“ (2001) şi „Chicago“ (2002). Aceasta se poate lăuda cu două nominalizări la premiile Oscar, la categoria "Cea mai bună actriţă în rol principal" şi cu o nominalizăre la Globurile de Aur .
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus