Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Tatici la varsta a treia

Tatici la varsta a treia

 

Bruce Willis

Starul din Greu de ucis s-a dovedit de neoprit şi în viaţa reală. În vârstă de 58 de ani, el a devenit anul trecut tatăl unei fetiţe alături de frumoasa şi mult mai tânăra lui soţie, Emma. Mai are trei copii din căsnicia cu Demi Moore.

Kevin Costner

În 2004, când s-a căsătorit a doua oară, actorul avea 49 de ani şi patru copii din relaţiile anterioare. De atunci, soţia lui Kevin Costner a mai adus pe lume trei copii, ultimul în 2010.

Michael Douglas

Avea deja băiat mare când s-a căsătorit cu actriţa Catherine Zeta-Jones, în 1998. De atunci, a devenit de încă două ori tată, ultima dată în 2003. Acum, are 68 de ani şi spune că se bucură nespus de copiii care-l înconjoară.

Mel Gibson

A divorţat de Robyn Moore după 30 de ani şi şapte copii împreună, iar în octombrie 2009, Oksana Grigorieva l-a făcut tatăl unei fetiţe. Cei doi s-au despărţit cu mare scandal.

David Letterman

După o relaţie de 17 ani, prezentatorul cele-brului Late Night Show a devenit tată pentru prima oară la 56 de ani. În 2009, el şi iubita şi-au unit în sfârşit destinele, de faţă cu fiul lor de cinci anişori.

Larry King

Prezentatorul celebru peste tot în lume avea deja trei copii când s-a aşezat la casa lui cu cea de-a şaptea soţie. Şi n-a stat degeaba! La 65 de ani, a venit pe lume primul lor copil, urmat de al doilea după numai un an.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus