Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Taylor Swift, bacsis generos la restaurant

Taylor Swift, bacsis generos la restaurant

Spre deosebire de colegul său de breaslă, Justin Bieber, care are obiceiuri total diferite atunci când iese în localuri publice, Taylor Swift a făcut o impresie bună staff-ului unui restaurant din Philadelphia.

Taylor Swift împreună cu echipa sa de 18 persoane a decis să mănânce la restaurantul cu specific italienesc al lui Ralph. Tânăra a lăsat bacşiş la nota de plată în valoare de 800 $ o sumă deosebit de generoasă, 500$.

Gestul său a fost influenţat nu doar de calitatea preparatelor – Swift a comandat pui cu parmezan – ci mai ales de veştile bune de la nominalizările la premiile MTV Video Music Awards.

În plus, nu e ca şi cum nu şi-ar permite să lase bacşişuri generoase. Taylor este pe locul 3 în Topul Forbes al vedetelor cu cele mai mari venituri din ultimul an, după Lady Gaga şi Justin Bieber. Taylor Swift a generat în ultimul an venituri de 55 milioane $ în principal în urma concertelor.

Staff-ul restaurantului s-a pozat cu tânăra cântăreaţă şi apoi a postat fotografia pe pagina de facebook, alături de un comentariu măgulitor la adresa lui Swift: ”Taylor după concert alături de Ed Sheeran şi Austin Mahone şi de staff-ul de la Ralf’s.

Începând cu politeţea de la sosirea sa pentru că am rămas peste program şi până la bacşişul generos la plecare, a fost o plăcere să o avem la noi la restaurant. Este probabil cea mai mare vedetă care ne-a vizitat restaurantul în ultima vreme!”

Ca un ultim genst de generozitate, Taylor Swift i-a oferit bucătarului 2 bilete la concertul din seara următoare.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus