Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Taylor Swift, ordin de restrictie impotriva “sotului”

Taylor Swift, ordin de restrictie impotriva “sotului”

Taylor Swift se bucură de mai multă atenţie decât îşi doreşte, pentru că un bărbat în vârstă de 33 de ani susţine că este soţul ei şi că este în stare să omoare pe oricine stă în calea căsniciei lor. Timothy Sweet o hărţuieşte pe Taylor Swift de mai mulţi ani, încă din 2011, însă cântăreaţa a cerut ordinul de restricţie abia de curând. Ameninţările şi mesajele trimise de bărbat au devenit tot mai înfricoşătoare.

Dragă Taylor, voi omorî orice om care stă în calea căsniciei noastre. Mesaj pentru John Kerry, Secretar de Stat. Mesaj de la candidatul TĂU prezidenţial” a scris Timothy.

Soţia mea (e n.r.) Taylor Swift (Sweet) şi iubesc în Beverly Hills. O iubesc. În concluzie, ne tratăm unul pe celălalt cu respect şi demnitate. O să port o armă de foc să o protejez pentru tot restul vieţii mele” a scris în alt mesaj bărbatul.

Timothy i-a trimis de-a lungul timpului numeroase mesaje artistei prin intermediu social media, în scrisori şi chiar pe telefon. Ordinul de restricţie îi impune acestuia să păstreze o distanţă minimă de 100 de metri de Taylor şi membrii familiei sale.  Hotărârea este valabilă doar până pe 25 martie, când va avea loc o nouă audiere pentru a se determina dacă este cazul să se prelungească valabilitatea hotărârii.

Din păcate o hârtie nu îl va împiedica pe acest bărbat sau pe oricare altul să o hărţuiască în continuare pe tânăra artistă. Probabil că este cazul ca şi aceasta să îşi sporească măsurile de securitate.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus