Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Tensiuni in familia Beckham

Tensiuni in familia Beckham

Nu mai este nici un secret ca Victoriei ii place la nebunie L.A.-ul si ca incearca din rasputeri sa se integreze printre vedetele americane de top. Insa David pare cam abatut in ultima vreme, semn ca viata in America nu-i prieste deloc. Becks a semnat un contract de 128 de milioane de lire sterline cu echipa de fotbal LA Galaxy, unde va incepe sa joace luna urmatoare.

Dar deciza de a “presta” pentru o echipa la un nivel net inferior celui cu care David era obisnuit nu a venit decat dupa ce conducerea clubului Real Madrid a renuntat la el, iar nationala Angliei nu l-a anuntat ca membru al echipei. Acum, cand britanicii s-au razgandit si l-au chemat pentru doua meciuri, amicalele cu Brazilia si Estonia, Posh s-a speriat ca sotul ei va intoarce spatele Americii, pentru a juca in Europa, acolo unde este obisnuit, iar cei doi s-ar afl a astfel la mii de kilometri distanta.

“Asta nu era in planul ei”, marturiseste un prieten apropriat. “Victoria a vrut dintotdeauna sa locuiasca in SUA. De aceea, l-a presat pe David sa cumpere casa din LA, pentru a fi sigura ca vor ramane aco lo. Insa lui nu-i place viata americana. Si nici nu se pune problema ca ea sa locuiasca acolo si el in Europa, pentru ca ei doi sunt foarte apropiati.”

In ultimele luni, intre Victoria si David au aparut tensiuni. Pe de-o parte, ea a insistat ca el sa ramana in America, iar pe de alta, prietenii l-au sfatuit sa nu se multumeasca cu nivelul inferior de competitie al echipelor americane de fotbal. Multi ar considera decizia lui de a juca pentru L.A. Galaxy ca pe o semi-retragere din lumea fotbalului. “Este mult prea devreme ca David sa joace pentru o echipa americana,” a spus Ruud Van Nistelrooy, un coechipier de la Real Madrid. “Este intr-o forma extraordinara, ar putea sa continue sa joace la un nivel inalt ani buni. Dar nu cred ca acum isi mai poate schimba decizia de a juca pentru L.A. Galaxy”, a mai spus el.

Citeste mai multe stiri mondene in revista

Comments

comments

Leave a Reply