Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Teo Trandafir – exclusiv in Story

Teo Trandafir – exclusiv in Story

Teo Trandafir preda cu aceeasi daruire cu care realiza si emisiunile TV care au consacrat-o. Rade, vorbeste mult, tipa dintr-o data, pocneste din degete si chiar canta pentru studentii ei. Totul pentru a-i invata divertisment. „Eu am invatat televiziune furand de la altii. Am furat de aici, am furat de acolo, si am incercat sa adaptez la personalitatea mea”, povesteste Teo.

Poate ca de aceea isi intampina elevii cu aceasta daruire. „Sunt patru grupe de studenti. In functie de cursul pe care il au inaintea mea, e mai greu sau mai usor sa ii bagi intr-o noua atmosfera. Dar in momentul in care incep sa rada, e bine. Pentru ca eu incerc sa ii invat relaxarea la televizor”.

Vezi interviul exclusiv cu Teo Trandafir despre cursurile ei.

Nu se putea alege un profesor mai bun decat Teo Trandafir pentru a invata niste studenti care-i treaba in divertismentul de televiziune. Si asta pentru ea ca nu se multumeste cu putin si vrea sa-si invete elevii sa gandeasca precum elitele: „Daca vrei sa fii un campion, gandesti ca un campion si tintesti sus. Ca nu o sa ajungi pana acolo, tot e mai bine decat sa tintesti jos si sa nu ajungi nicaieri”.

Despre predat, Teo Trandafir spune ca este o experienta inedita, dar complicata: „Am mai predat, dar dupa manual, ceea ce este mai usor pentru ca se merge pe niste cai batatorite. Dar acesta este primul curs pe care l-am redactat personal”.

  • Afla ultimele stiri despre vedete pe site-ul www.story.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus