Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > The Sun: Robert Pattinson si Kristen Stewart sunt impreuna!

The Sun: Robert Pattinson si Kristen Stewart sunt impreuna!

Tocmai cand zvonurile pareau sa se fi linistit, Robert Pattison readuce in atentia presei presupusa relatie cu Kristen Stewart, colega lui de platou din seria „Twilight”. Un articol aparut in tabloidul britanic The Sun sustine ca Pattinson ar fi recunoscut ca formeaza un cuplu impreuna cu actrita americana.

Dupa luni de speculatii, jurnalistii ar putea crede ca previziunile lor au fost adevarate. In seara premiilor BAFTA, Robert Pattison ar fi declarat pentru The Sun ca nu a confirmat pana acum ceea ce toata presa insinua de teama ca astfel ar fi declansat o isterie generala din partea fanilor. „Nu putem ajunge la un eveniment in acelasi timp din cauza fanilor. Aceasta (n.r. – premiile BAFTA) trebuia sa fie o aparitie a noastra ca un cuplu, dar este imposibil. Trebuie sa facem o multime de lucruri pentru a evita atentia.”

Desi aceasta declaratie ar putea insemna sfarsitul multor incercari din partea paparazzilor de a-i surprinde pe cei doi actori in momente tandre, vestea trambitata de The Sun e privita cu scepticism.

Cine poate sa mai creada in zilele noastre, cand marketing-ul a devenit o masinarie imensa, ca o vedeta ar divulga un subiect atat de fierbinte intr-un tabloid? Mai cu seama ca The Sun s-a dovedit de atatea ori a nu fi o sursa credibila…

Cu siguranta, cand se va decide sa anunte ceva atat de important, Pattinson o va face intr-o publicatie de prestigiu sau la o emisiune TV cu rating imens. Si eventual, contra unei sume fabuloase…

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus