Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Tom Cruise are o noua iubita?

Tom Cruise are o noua iubita?

După ce a recunoscut că religia a avut un rol important în ruperea relaţiei cu fosta soţie, Katie Holmes, Tom Cruise şi-ar fi ales în cunoştinţă de cauză noua iubită. Este vorba despre o actriţă mai puţin cunoscută, dar care aparţine religiei scientologice.

  • Femeile lui Tom Cruise

Conform Refinery29, care citează Independent Woman, Tom Cruise s-ar fi dat peste cap să o impresioneze pe actriţa din serialul ”Orange is the new black”, Laura Prepon, în cadrul unei întâlniri bine organizate.

”(Tom) a trimis o maşină vintage să o aducă la întâlnire ştiind că este modelul preferat al actriţei şi a comandat în avans o sticlă de Merlot din 1979, care era pe masă când au sosit la restaurant. Au petrecut 3 ore vorbind şi amuzându-se…Cea de-a doua întâlnire a avut loc tot la restaurant, la un brunch, după care (Laura) l-a însoţit pe Tom la o petrecere acasă la John (Travolta)” a declarat o sursă anonimă.

Aceeaşi publicaţie susţine că Tom şi Laura se cunosc de mai mult timp şi că frecventează acelaşi cerc dar că abia după ce Laura a apărut în serialul ”Orange is the new black” Tom a invitat-o în oraş pe actriţă.

Zvonurile nu au fost confirmate de niciunul dintre cei 2 şi oricât de surprinzător ar părea acest nou cuplu, am văzut altele şi mai ciudate. Aşteptăm veşti noi despre Tom Cruise şi Laura Prepon cât de curând şi le dorim să fie fericiţi dacă formează, într-adevăr, un cuplu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus